''Ik denk dat we toch wel twee punten hebben laten liggen''

( 1 reacties)
''Ik denk dat we toch wel twee punten hebben laten liggen''

Urby Emanuelson stond na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen met een dubbel gevoel voor de camera. Bij de middenvelder van FC Utrecht overheerste echter vooral de teleurstelling, zo vertelt hij tegen het clubkanaal van FC Utrecht.

"Het is aan de ene kant natuurlijk balen wanneer je met tien man komt te staan. Aan de andere kant moet je blij zijn met punt. Maar ik denk dat we toch wel twee punten hebben laten liggen", is de eerste reactie van Emanuelson. "Ik denk dat het echt belachelijk is dat Simon hier een rode kaart voor krijgt en dan moeten we nog 20 minuten verder met 10 man."

`Vlak na rust kwam FC Utrecht er nauwelijks meer uit. "Dat weet je natuurlijk wanneer zij achter staan. Ze proberen te pressen om er met z'n allen nog wat van te maken. Het was voor ons zaak om daar goed doorheen te komen. Ze maken daardoor niet de goal en wij kwamen er nog een aantal keer gevaarlijk uit. Dan kun je weer in je speln komen. Dan is het natuurlijk gewoon zonde dat je na 70 minuten een in mijn ogen onterechte rode kaart krijgt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Oct 2018 om 12:13
    we hebben inderdaad door een discutabele beslissing van de scheidsrechter twee punten verloren, althans het heeft de fc absoluut geschaad met de 1-0 op dat moment op zak.