Lukkien loopt Advocaat mis: ''Jammer dat we elkaar niet opnieuw tegenkomen''

( 0 reacties)
Lukkien loopt Advocaat mis: ''Jammer dat we elkaar niet opnieuw tegenkomen''

FC Utrecht treedt aankomend weekend aan tegen FC Emmen, zonder kersverse hoofdtrainer Dick Advocaat. De 70-jarige oefenmeester gaat pas vanaf volgende week maandag aan de slag bij de Domstedelingen, tot grote teleurstelling van FC Emmen-coach Dick Lukkien.

Laatstgenoemde had het namelijk leuk gevonden om Dick Advocaat opnieuw te treffen. In mei dit jaar speelde Lukkien al tegen Advocaat, destijds trainer van Sparta, in de play-offs om Eredivisie-voetbal. "Jammer dat we elkaar nog niet opnieuw tegenkomen", zegt de coach van FC Emmen tegenover het Dagblad van het Noorden. "Puur omdat ik heel veel respect heb voor Advocaat. Het is prachtig om hem als tegenstander te hebben."

Zondagmiddag zal Lukkien het echter met Marinus Dijikhuizen en Rick Kruys als tegenstander moeten doen. Het assistenten-duo neemt het zondagmiddag over van de ontslagen Jean-Paul de Jong. "Ik denk niet dat ze op tactisch gebied ineens een ommezwaai gaan maken, maar ik verwacht wel een getergd FC Utrecht. Ze hebben te weinig punten gepakt met hun kwaliteiten", stelt Lukkien.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›