''Bergstrøm heeft zich nu al in de harten van de fans genesteld''

( 0 reacties)
''Bergstrøm heeft zich nu al in de harten van de fans genesteld''

Emil Bergstrøm heeft in zijn eerste dagen bij FC Utrecht vooral op de fans al een onuitwisbare indruk achtergelaten. Op de Open Dag demonstreerde hij een ware 'Scandinavische haka' en ook in de media toonde hij al meerdere malen zijn vechtlust. 

"Hij speelde nog geen officiële minuut voor de club, maar de 25-jarige Zweed heeft zich nu al in de harten van de fans genesteld", schrijft het Algemeen Dagblad. "Hoe goed hij daadwerkelijk is moet nog maar blijken, maar achter de burelen zijn ze lovend. Met ferme taal liet Bergström weten dat zijn ‘bruggen gesloten zijn’ en dat hij er klaar voor is om Luuk de Jong aan te pakken, zaterdag bij de seizoensopener tegen PSV. Het is taal die ze bij een volksclub als Utrecht maar wat graag horen."

Dat het vertrouwen in Utrecht groot is, werd tevens door het Algemeen Dagblad opgemerkt. "‘Top drie’, klonk het her en der op de open dag", vervolgt het dagblad. "En dat terwijl FC Utrecht budgettair maar nauwelijks mee kan met de subtop. Plek 7 zou budgettair gezien een prima eindnotering zijn, maar captain Willem Janssen was luid en duidelijk op de vraag of hij zou tekenen voor die eindnotering. Nee."

"Na twee vijfde plekken en een vierde plek in de afgelopen drie jaar verwacht eigenlijk iedereen die betrokken is bij de club dat er ook dit jaar om die plek gespeeld gaat worden. Alles daaronder is ronduit teleurstellend."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 21 mei 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›