Homepage » Eerste elftal » Drama voor stagiair: ''Ik ging naar de grond, maar dacht dat het wel zou meevallen''

Drama voor stagiair: ''Ik ging naar de grond, maar dacht dat het wel zou meevallen''

( 0 reacties)
Drama voor stagiair: ''Ik ging naar de grond, maar dacht dat het wel zou meevallen''

Roy Castien hoopt op een nieuwe kans bij FC Utrecht. De speler van de amateurclub Koninklijke HFC mocht stage lopen bij de Domstedelingen. Daar scheurde hij zijn voorste kruisband af. 

"Het is moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurde. Ik wilde een bal naar links tikken en hoorde ineens pats. Ik ging naar de grond, maar dacht dat het wel zou meevallen. Ik kon weliswaar niet zelfstandig van het veld lopen, maar had alleen een lichte steek in mijn knie. Na twee dagen zakte de pijn en voelde ik eigenlijk al niets meer", vertelt hij tegenover ELF Voetbal.

"De dokter vertelde me dat het waarschijnlijk zou meevallen en ik niets had afgescheurd. Dat viel dus tegen. Dat kwam hard aan."

"Of ik iets kan zeggen over het niveau van FC Utrecht? Voor mijn gevoel was dat niet te hoog voor me. Het was een goede stap geweest. Ik denk dat ik me daar goed had kunnen ontwikkelen. Het is lastig te zeggen of ik de Eredivisie aan kan, maar zelf heb ik er vertrouwen in."

FC Utrecht bleef contact houden. "Ze vroegen hoe het met me ging en wanneer ik geopereerd zou worden. Het is erg positief dat ze met me meeleven.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!