MATCHDAY: Ayoub terug in de basis, Labyad begint op de bank

0
MATCHDAY: Ayoub terug in de basis, Labyad begint op de bank

FC Utrecht begint dinsdagavond om 20:45 uur aan de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs om Europees voetbal. In Arnhem is Vitesse de tegenstander. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.

FC Utrecht kan nog niet beschikken over Mateusz Klich (heupblessure). Voor Zakaria Labyad, die maandag een contract tekende bij Ajax, komt het duel ook te vroeg. Hij heeft nog te veel last van zijn lies. Hierdoor mag Lukas Görtler net als afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen (2-1 winst) in de basis beginnen en de Duitser krijgt zodoende de voorkeur boven Cyriel Dessers. Yassin Ayoub is terug van een schorsing en hij vervangt Urby Emanuelson.

Bij Vitesse zijn er geen wijzigingen ten opzichte van het laatste duel met ADO Den Haag in de halve finale van de play-offs. Trainer Edward Sturing begint met dezelfde elf als afgelopen zaterdag tegen ADO (2-1 winst).

Opstelling Vitesse: Houwen; Karavaev, Kashia (c), Miazga, Büttner; Foor, Serero, Mount; Beerens, Matavz, Linssen

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Van der Maarel, Leeuwin, Janssen (c), Troupée; Strieder, Klaiber, Van de Streek, Ayoub; Görtler, Kerk

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!