Homepage » Eerste elftal » ''Heeft me wel verrast dat Ten Hag zo happig was om naar Ajax te gaan''

''Heeft me wel verrast dat Ten Hag zo happig was om naar Ajax te gaan''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Heeft me wel verrast dat Ten Hag zo happig was om naar Ajax te gaan''

Frans van Seumeren is Erik ten Hag eeuwig dankbaar voor diens prestaties bij FC Utrecht. Logischerwijs baalde de eigenaar van de Domstedelingen als een stekker toen de oefenmeester deze winter naar Ajax vertrok.

"Erik is de beste trainer die we hebben gehad bij FC Utrecht. Voor mij persoonlijk staat dat buiten kijf, maar het heeft me wel verrast dat hij zo happig was om naar Ajax te gaan", vertelt Van Seumeren tegenover De Telegraaf. "Enerzijds omdat hij hier volop bezig was met een proces, zoals hij dat zelf noemde, en anderzijds dat hij niet het geduld kon opbrengen om te wachten tot het einde van het seizoen."

Desondanks was het een vredig afscheid. "We zijn op een goede manier uit elkaar gaan, maar het is wel een voorbeeld van hoe het eraan toe gaat in de voetballerij. Iemand die in het bedrijfsleven op een vergelijkbare positie zou zitten als Erik bij FC Utrecht, die zou er toch wat langer over nadenken voordat hij weg zou gaan. Dat gebrek aan loyaliteit in de voetbalwereld is een van de grote dingen waarin ik me in het begin heb vergist. Dat is echt een denkfout geweest. Loyaliteit bestaat niet in de voetbalwereld", aldus Van Seumeren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Apr 2018 om 09:35
    Loyaliteit bestaat nog wel in de voetbalwereld lijkt me. Kijk maar naar Van Seumeren zelf. Hoeveel loyaler wil je ze nog hebben? :)