Homepage » Eerste elftal » Van Bronckhorst: ''Of ik rekening houd met de finale? Nee''

Van Bronckhorst: ''Of ik rekening houd met de finale? Nee''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst: ''Of ik rekening houd met de finale? Nee''

FC Utrecht gaat zondagmiddag op bezoek bij Feyenoord. In de Domstad wordt gehoopt dat de Rotterdammers al met hun hoofd bij de bekerfinale zijn, maar dat is volgens trainer Giovanni van Bronckhorst niet het geval.

"Eerst is het FC Utrecht thuis en dan Willem II uit", zei Van Bronckhorst op de persconferentie. "Want de eerstvolgende wedstrijd is in topsport altijd de belangrijkste. Of ik rekening houd met de finale? Nee. Alleen op fysiek vlak kun je besluiten een speler niet op te stellen."

Feyenoord ging deze week op trainingskamp naar Marbella, maar dat was niet om de spelers op scherp te zetten. "Ik ben juist tevreden over de manier waarop we de laatste tijd voor de dag komen", gaf Van Bronckhorst aan. "En het ging ook niet puur om de bekerfinale. Sterker nog, ik heb nul keer het woord bekerfinale gebruikt in Spanje. Nul."

Van Bronckhorst kan zondag niet beschikken over Steven Berghuis en Jeremiah St. Juste. "We hebben voldoende spelers die daar kunnen spelen", aldus de oefenmeester, die Jens Toornstra, Bilal Basaçikoglu en Jean-Paul Boëtius noemde als mogelijke vervangers van Berghuis. "Zij zijn allemaal een ander type speler dan Steven, maar ze kunnen allemaal op die positie spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!