Homepage » Eerste elftal » FC Utrecht maakt kans op vierde plek: ''Feyenoord zit met hoofd bij bekerfinale''

FC Utrecht maakt kans op vierde plek: ''Feyenoord zit met hoofd bij bekerfinale''

( 0 reacties)
FC Utrecht maakt kans op vierde plek: ''Feyenoord zit met hoofd bij bekerfinale''

Gerard van der Lem speelde tijdens zijn loopbaan bij FC Utrecht en Feyenoord. De twee ploegen staan dit weekend tegenover elkaar. De voormalig rechtsbuiten heeft vertrouwen in de Domstedelingen. 

De aanvaller weet dat de Rotterdammers vooral bezig zijn met de beker en dat kan in het voordeel werken van de tegenstander, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. ''Feyenoord zit volgens mij met het hoofd helemaal bij de bekerfinale. Daar moeten ze het seizoen gaan goedmaken. Daar kan Utrecht van profiteren. Feyenoord moet je, ook in De Kuip, met scherp, aanvallend voetbal bestrijden. Je moet niet in je eigen '16' gaan hangen. Dan gaan ze scoren, met jongens als Nicolai Jørgensen. Als je op het randje speelt, maak je kans."

Van der Lem verwacht dus een overwinning voor de Utrechters. ''1-2 voor Utrecht. Wetende wat er bij Feyenoord speelt, moet je erbovenop klappen. Ik denk dat ze bij Feyenoord hopen om het op 80, 90 procent uit te spelen. Dat moet je ze niet gunnen. Je moet ze dwingen op honderd procent te gaan spelen, maar als die instelling er van tevoren niet is, dan is het lastig om dat om te draaien. Dat weet ik uit ervaring."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!