Ayoub 'een beetje verslaafd' aan computerspel Fortnite: ''Ik kan makkelijk drie uur bezig zijn''

( 0 reacties)
Ayoub 'een beetje verslaafd' aan computerspel Fortnite: ''Ik kan makkelijk drie uur bezig zijn''

Yassin Ayoub is helemaal weg van de computergame 'Fortnite'. De 24-jarige middenvelder is zelfs zo onder de indruk van het schietspelletje, dat hij zijn eerste doelpunt tegen Vitesse afgelopen weekend vierde met een Fortnite-dansje.

"Ik kan makkelijk drie uur bezig zijn", zegt de toekomstige Feyenoord-speler tegen het Algemeen Dagblad over het populaire spel. "Dat is eigenlijk niet zo leuk voor mijn vrouw, want ik ben best wel een beetje verslaafd, hoor."

"Als ik een week niks te doen heb, dan zou het best kunnen gebeuren dat ik het elke avond speel", vervolgt de middenvelder. "Maar in een normale week heb ik ook wel andere dingen te doen, weet je: ouders en schoonouders bezoeken en zo. Dus in een normale week is het vier avonden per week, of zo. En dan van 19.30 tot 23.30 uur."

Ayoub is van plan het spel na dit seizoen ook bij de Feyenoord-selectie te introduceren. "Als ik na de zomer naar Feyenoord ga, ga ik de rest van het team natuurlijk ook aansteken. Dan moeten ze in Rotterdam ook allemaal aan de Fortnite."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›