Homepage » Eerste elftal » De Jong verklaart keuze: ''Hij heeft het loopvermogen om gebruik te maken van ruimtes''

De Jong verklaart keuze: ''Hij heeft het loopvermogen om gebruik te maken van ruimtes''

( 0 reacties)
De Jong verklaart keuze: ''Hij heeft het loopvermogen om gebruik te maken van ruimtes''

FC Utrecht speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Een belangrijke wedstrijd op papier aangezien het voor Utrecht een kwestie is van aanhaken of afhaken. Trainer Jean-Paul de Jong kijkt uit naar de wedstrijd en verwacht dat er ruimte komt om te voetballen.

"We hebben vandaag een tegenstander die voor een goede krachtmeting zal zorgen. Het is een voetballende ploeg die hoog druk wil zetten. Daardoor komt er ruimte om te voetballen maar ik verwacht ook ruimte achter de linies. Daarom denk ik dat het een open wedstrijd gaat worden", vertelt de trainer in gesprek met FOX Sports. De Jong geeft aan dat hij juist daarom ook voor Van de Streek gekozen heeft: "Sander heeft het loopvermogen om gebruik te maken van de ruimtes die achter de linie kunnen vallen.

De trainer is tot dusver behoorlijk tevreden over zijn ploeg. "We doen het goed al kunnen we nog beter door de kansen die we zo vaak creeren ook te benutten. Het belangrijkste is dat we iedere keer weer de strijd aangaan met de tegenstander. We hebben een goed voetballende ploeg en dan kun je daar het verschil mee maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›