Homepage » Eerste elftal » ''Het zou mooi zijn als die dit jaar wel door de club bereikt wordt''

''Het zou mooi zijn als die dit jaar wel door de club bereikt wordt''

( 0 reacties)
''Het zou mooi zijn als die dit jaar wel door de club bereikt wordt''

Mateusz Klich is terug op de Nederlandse velden. De middenvelder vertrok in de zomer van FC Twente naar Leeds United, maar kwam hier niet meer in de plannen voor. Bij FC Utrecht hoopt hij zich in de kijker te spelen voor het WK voetbal met Polen.

"Ik ben hier om meer wedstrijden te spelen. Het is niet mijn hoofddoel, maar als dat het gevolg is, dan juich ik dat natuurlijk toe. Elke speler wil naar het WK. Wij willen hier eerst de play-offs in Nederland winnen. Vorig seizoen lukte dat en sneuvelde FC Utrecht net voor de poulefase van de Europa League. Het zou mooi zijn als die dit jaar wel door de club bereikt wordt", begint Klich in De Stentor.

Bij Leeds United kwam Klich niet aan spelen toe. "Van de wedstrijden die ik gespeeld heb, weet ik dat ik het niveau van het Championship (tweede niveau in Engeland, red.) aankan. Ik had geen goede relatie met de coach, Thomas Christiansen. Hij is toevallig deze week ontslagen na de nederlaag tegen Cardiff. Wat er tussen ons is voorgevallen? Ik wil niet teveel in detail treden. Het is alleen frustrerend als je weet dat je het niveau aankan, maar geen kans krijgt dat te laten zien." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›