Homepage » Eerste elftal » De Jong ziet verbeterpunten: ''Samenwerking voorin moet beter worden afgestemd''

De Jong ziet verbeterpunten: ''Samenwerking voorin moet beter worden afgestemd''

( 0 reacties)
De Jong ziet verbeterpunten: ''Samenwerking voorin moet beter worden afgestemd''

FC Utrecht hoopt de winst op Sparta Rotterdam een goed vervolg te geven tegen PEC Zwolle, een directe concurrent richting de play-offs. Jean-Paul de Jong hoopt de volgende stap te zetten met de Domstedelingen.

"Een ploeg die prima voetbalt en dus doet wat wij ook graag doen. En het is een directe concurrent richting de play-offs", begint De Jong in het Algemeen Dagblad. "Er zaten prima aanvallen tussen tegen Sparta - soms over zes, zeven schijven - maar richting het doel moeten we echt meer killen. De samenwerking voorin moet beter worden afgestemd. Wanneer schiet je? Wanneer leg je af? Waar liggen de ruimtes? Komen de backs op de juiste momenten op? Dat zijn punten waar het beter kan."

Voor FC Utrecht was er eerder deze week goed nieuws toen Gyrano Kerk zijn contract verlengde. "Gyrano is een jongen die elke keer weer stappen maakt. Hij is uitgeleend aan Helmond Sport, waar hij volwassen is geworden. Het is goed om bij een andere club te spelen, ook om te waarderen wat je bij je eigen club hebt. Dit seizoen kan het zich meten op eredivisieniveau. Het is een snelle, onvoorspelbare speler. De laatste tijd is zijn rendement gegroeid, maar op dat vlak kan er nog wel wat bij."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›