Homepage » Eerste elftal » Labyad reageert op ophef om shirtwissel: ''Ik vind het bullshit''

Labyad reageert op ophef om shirtwissel: ''Ik vind het bullshit''

( 1 reacties)
Labyad reageert op ophef om shirtwissel: ''Ik vind het bullshit''

Na afloop van de beladen wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax ruilde Zakaria Labyad zijn shirt met vriend Hakim Ziyech. Met een mogelijke aanstaande transfer viel dit verkeerd bij onder meer teamgenoot Klaiber.

"Tijdens een wedstrijd en zeker tegen Ajax wil je de beuk erin gooien, maar na de wedstrijd kun je iedereen de hand schudden. En Hakim is nu eenmaal een goede vriend van me. Deze ophef vind ik bullshit. Mijn doel is om met Hakim in het Marokkaans elftal op het WK in Rusland te spelen'', aldus de middenvelder tegenover De Telegraaf.

Er werd zelfs gesuggereerd dat de actie van Labyad een statement zou zijn dat hij een transfer naar Ajax wel ziet zitten. Labyad heeft nog een contract tot 2020 bij FC Utrecht. Eerder gaf Erik ten Hag openlijk aan dat hij Labyad graag naar Ajax ziet komen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Jan 2018 om 19:14
    van mij mag hij worden verkocht hoor hoop sneleen goede voetballer laat dat wekelijks zienik zie het niet hoor bij vlagen geniaal maar ook vaak domme hakjes en rare trucjesen die actie met dat shirt is echt triestlees ik dat hij zegt ik blijf voor 99 procent bij utregvolgende dag loopt hij weer zichzelf aan te melden bij de Amsterdammersinpakken en wegwezen
zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›