''We hebben mooie stappen gezet, maar we zijn nog niet klaar''

( 0 reacties)
''We hebben mooie stappen gezet, maar we zijn nog niet klaar''

FC Utrecht is al jaren een stabiele club in de Eredivisie, maar aan veel meer denkt de club niet. Dat vindt ook directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

"Ik ga niet zeggen dat we de top-3 willen aanvallen, maar we willen wel blijven waar we nu zijn", vertelt hij tegenover De Utrechtse Internet Courant. "We willen de uitdager in de top-6 zijn en kijken hoe ver we gaan komen."

De mensen om Utrecht heen, zijn volgens Zuidam erg tevreden. "Er is veel vertrouwen in de selectie, je merkt een enorme positiviteit", zegt Zuidam. "We hebben mooie stappen gezet, maar we zijn nog niet klaar." Na Adam Maher en Vaclav Cerny wist FC Utrecht met Adrián Dalmau opnieuw een gewilde speler te strikken.

"We proberen het sportieve plan uit te leggen en onze ambities. Dat we het juiste platform zijn om verder te ontwikkelen en dan een volgende stap te maken. Die jongens zijn ambitieus om bij FC Utrecht iets te bereiken, maar ook de ambitie om de volgende stap te maken. Dat is een win-win-situatie voor iedereen", aldus Zuidam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›