Van Seumeren ziet 'vrienden' vertrekken: ''Natuurlijk jammer''

( 0 reacties)
Van Seumeren ziet 'vrienden' vertrekken: ''Natuurlijk jammer''

FC Utrecht neemt afscheid van Paul Verhoeff en Adriaan Aarts. De twee commissarissen stellen zich niet meer verkiesbaar. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren vindt het jammer dat het tweetal vertrekt.

"In een voetbalclub is het 'never a dull moment'. Natuurlijk vind ik het jammer dat ik twee vrienden uit het bestuur zie vertrekken, maar ik snap de overwegingen wel", zegt Van Seumeren op de officiële website van FC Utrecht. "Ik weet zeker dat ze nog veel bij mij in de skybox te vinden zijn, daar kijk ik in elk geval naar uit."

Verhoeff en Aarts kiezen voor andere uitdagingen. "Adriaan gaat zich volledig richten op Roll Groep, een andere onderneming van mij die snel groeit. Ik wil Paul in het bijzonder bedanken voor zijn enorme inzet als (gedelegeerd) commissaris", aldus Van Seumeren.

"Hij heeft een heel belangrijke bijdrage geleverd aan een betere financiering van de club, relatie met aandeelhouders en last but not least - na ruim vijf jaar tobben - de salesorganisatie van FC Utrecht weer in eigen beheer weten te krijgen, die nu weer groeit en bloeit", vervolgt hij. "Dat was een complexe zaak. Ik ben trots op wat er bereikt is en ik hoop dat op deze basis weer doorontwikkeld kan gaan worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›