''Fraser en Steijn staan op de shortlist van Van Seumeren en Zuidam''

( 0 reacties)
''Fraser en Steijn staan op de shortlist van Van Seumeren en Zuidam''

Dick Advocaat gaat niet door als trainer van FC Utrecht. De bestuurders in de Galgenwaard hadden hem graag nog een seizoen gehouden, maar de oefenmeester had daar geen oren naar. 

Jean-Paul de Jong werd aan het begin van dit seizoen ontslagen en Advocaat werd als noodoplossing naar de Domstad gehaald. Hij zou het seizoen afmaken en daarna zou de club op zoek gaan naar een trainer voor de lange termijn, maar onder Advocaat gaat het zo goed dat FC Utrecht nog wel een jaar doorwilde met de oefenmeester. ''Advocaat sloot aanvankelijk een langer verblijf bij FC Utrecht ook niet uit'', schrijft Tim Reedijk in het Algemeen Dagblad.

''De interesse leek wederzijds, Advocaat groeide uit tot optie nummer 1 van de clubleiding voor het nieuwe seizoen. Maar in de warme winterzon van La Manga liet hij Van Seumeren en Zuidam weten dat hij de gesprekken over een langer dienstverband niet aan wil gaan. Sterker nog, hij adviseerde de club te kiezen voor de langetermijnstrategie.'' 

Reedijk is benieuwd wie de opvolger van Advocaat zal worden. "De meest logische opvolger is AZ-trainer John van den Brom, die al een oriënterend gesprek voerde", legt hij uit. "Zuidam benadrukte gisteren nog maar eens dat de Amersfoorter 'een interessante trainer' is. Maar ook bijvoorbeeld Henk Fraser (Sparta) en Maurice Steijn (VVV) staan op de shortlist van Van Seumeren en Zuidam", besluit Reedijk. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›