FC Utrecht verlengt met verzekeringsmaatschappij: ''Bijzonder waardevol''

( 0 reacties)
FC Utrecht verlengt met verzekeringsmaatschappij: ''Bijzonder waardevol''

FC Utrecht heeft de samenwerking met a.s.r. verlengd. De Utrechtse verzekeringsmaatschappij gaan zich net als in voorgaande twee seizoenen inzetten om door middel van educatie en opvoeding de financiële zelfredzaamheid van Utrechters te vergroten.

"Het partnerschap met a.s.r. is voor ons bijzonder waardevol. We streven bepaalde gemeenschappelijke doelen na en hebben daarin ontdekt hoe we elkaar daarbij kunnen helpen", zegt commercieel directeur Martijn Standaart op de officiële website van FC Utrecht. "We versterken elkaar en het is mooi dat we dat ook in het seizoen 2018/2019 blijven doen."

Ook a.s.r. is blij met de langere samenwerking. "Wij willen vanuit maatschappelijke betrokkenheid een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van financiële zelfredzaamheid van mensen", laat directeur Boudewijn van Uden weten. "Onder het motto 'Helpen door te doen' activeren wij medewerkers om zich hiervoor op vrijwillige basis actief in te zetten."

"Wij hebben gezien dat we samen met FC Utrecht op dit gebied daadwerkelijk iets kunnen betekenen in het Utrechtse", vervolgt Van Uden. "We staan immers allebei midden in de samenleving en willen allebei onze mensen en middelen inzetten om te helpen waar dat nodig is. Daarom zetten wij de samenwerking met FC Utrecht graag voort."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 21 mei 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›