Nick Viergever ontevreden: "We willen meer en zijn hongerig"

Nick Viergever
Nick Viergever Foto: © Orange Pictures

Nick Viergever is ondanks de overwinning op Vitesse (0-1) niet tevreden over het spel van FC Utrecht. Dat vertelt hij tegenover de camera van ESPN.

De verdediger geeft aan dat hij vindt dat zijn ploeg geen goede wedstrijd heeft gespeeld. “Het was geen goede wedstrijd van beide kanten. Heel veel balverlies, het was slordig en heel onrustig. Ik vond het voetballend niet heel hoogstaand.”

Ook geeft de verdediger aan dat ze graag scherp willen zijn in de play-offs. “We zitten daar nu in en dat hebben we heel goed gedaan met een bepaalde manier van voetballen. Dat wil je eigenlijk doorzetten en verbeteren. De laatste twee wedstrijden waren niet groots. Dat hebben we dan ook besproken vooraf.”

Het heeft echter niet heel veel geholpen. “Het was vandaag weer niet goed. We stopten er heel veel energie in. Dus de mentaliteit was goed. Je moet nu rustiger aan de bal worden en beter gaan voetballen. Gelukkig maakt Victor Jensen een goede goal met een individuele actie.

Bepaalde aspecten gingen volgens Viergever ook wel beter in de tweede helft. “Tweede helft hebben we bijna niks meer weggegeven. In de eerste helft geef je twee à drie kansen weg waarvan één grote die Vasilis Barkas fantastisch pakt. We willen meer en zijn hongerig. Het komt er nu alleen nog niet uit, dus hopelijk komt het er over een paar weken wel uit”, aldus de verdediger.

Lees meer:
0 reacties