Nick Viergever baalt: "We kunnen onszelf wel voor onze kop slaan"

Nick Viergever tegen RKC Waalwijk
Nick Viergever tegen RKC Waalwijk Foto: © BSR Agency

Nick Viergever was na afloop van het duel tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk bepaald niet tevreden. De Domstedelingen speelden slechts gelijk en profiteerden dus niet van het puntenverlies van Ajax en NEC in de strijd om plek vijf.

"Bij momenten dat je de bal vast moet houden en moet omschakelen, daar waren we te slordig", vertelde Viergever na afloop van het duel in Waalwijk voor de camera van ESPN. "Daardoor werden we niet echt gevaarlijk en kwamen we niet echt in de wedstrijd. Het drukzetten was allemaal net die 10 procent die ontbrak. Dat mogen we onszelf wel verwijten."

"We willen gewoon doorgaan waar we mee bezig zijn en we hebben de instelling om voor de vijfde plek te gaan. Maar het ontbrak aan scherpte. Het was een mooie stap geweest, maar we hebben het laten liggen. Dan kun je jezelf wel voor je kop slaan. De instelling is er natuurlijk wel om terug te vechten, maar daarom is het ook zo jammer dat we in de eerste helft zo slordig waren. Dit is een les voor ons", aldus Viergever.

Lees meer:
0 reacties