Nick Marsman: "Iedereen dacht dat ik niet wilde dat Messi kwam"

Nick Marsman
Nick Marsman Foto: © Pro Shots

Een ongelukkig interview over Lionel Messi en doelman Nick Marsman kreeg de hoon van de wereld over zich heen. De keeper leek te suggereren de wereldster niet bij zijn voormalige club Inter Miami te willen verwelkomen.

Inter Miami kreeg al boetes vanwege verkeerd verlopen investeringen. Het moest ook tijdelijk spelen in het stadion van een streekgenoot. "Dat heeft zo zijn charmes. Op die manier kom je dicht bij de fans te staan. Maar bij zo’n wereldspeler moet dat natuurlijk wel anders. Niets ten nadele van de club, Inter Miami is een ambitieuze club met grote dromen. Waar ze keer op keer het onmogelijke mogelijk proberen te maken. Maar het waren wel punten, waardoor ik op dat moment de speculaties over een mogelijke komst van Messi wegwuifde", zegt Marsman in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Vanwege de hype rondom Messi was het de bedoeling dat er geen interviews gegeven worden waarin zijn naam genoemd werd. "Ja, dat was wel even naar. Iedereen dacht dat ik ná de aankondiging een interview had gegeven. En niet wilde dat Messi kwam. Zo werd dat gebracht. Maar dat was niet zo. Sterker nog, voor mij kwam er ook een jongensdroom uit."

Marsman krijgt vanwege zijn opmerkingen veel hoon over zich heen: allemaal miscommunicatie. "De club begreep het wel toen ik uitlegde hoe het zat. En ze gaven me ook gelijk. Ze gingen er ook alles aan doen om het te verbeteren. Maar blij waren ze niet."

Zó ontevreden, dat Marsman zijn basisplek verloor. "Dat viel wel even rauw op mijn dak. Juist omdat ik drie dagen eerder te horen had gekregen dat ik bij het debuut van Messi in de basis zou staan. Het draaide in één keer wel heel drastisch om. Van weer in de basis naar helemaal niet meer spelen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties