Munsterman voelt zich goed bij FC Utrecht: "Dat is de rol die ik heb"

Speelster Martha Munsterman vindt dat het elke dag beter gaat bij het vrouwenteam van FC Utrecht. Dat vertelt de voetbalster in gesprek met RTV Utrecht.

Munsterman, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, denkt dat ze met haar ervaring haar teamgenoten kan ondersteunen: “Ik ben natuurlijk één van de ouderen. Ik denk dat het mij ook wel ligt om mensen te helpen. Dat is de rol die ik heb dit jaar. Dat is ook weer nieuw voor mij, maar dat vind ik ook wel heel leuk. Ik heb het gevoel dat het elke dag beter gaat.

Haar vader Joop Munsterman ziet ook dat het goed gaat met haar dochter op het voetbalveld: “Ze straalt hier op het veld. Ze heeft haar rol gekregen, die ze graag wil hebben. Ze vindt het hartstikke leuk om met jonge spelers te voetballen. Er heerst hier een soort vibe.

Toch weet Martha nog niet helemaal waar FC Utrecht staat omdat ze nieuw zijn: “Je wint dan van Feyenoord en PEC Zwolle. Dat zijn teams die misschien gelijkwaardig zijn of eventueel minder. Maar hoe speel je tegen FC Twente, Ajax en PSV? Dat weet je nog niet omdat je nog niet weet waar je staat”, besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand