Mirani: "Ook al is het geen corner, je moet die bal gewoon wegwerken"

Damon Mirani
Damon Mirani Foto: © Pro Shots

Damon Mirani kreeg tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam een gigantische bult op zijn kop. De speler van de Volendammers was echter meer bezig met het slechte resultaat.

"Het gebeurde al na vijf seconden. We kwamen met onze hoofden tegen elkaar. Ik voelde gelijk al dat die bult gigantisch groot was", opent Mirani bij ESPN. "Ik heb wel een beetje pijn aan m'n hoofd nu. Het is echt helemaal niet best."

Wat ging er mis voor zijn ploeg? "We hadden moeite met hun lopende mensen omdat er geen druk was op de bal. Dan kunnen zij van kant naar kant spelen. Daar hadden we heel veel moeite mee. Ik merkte dat we iedere keer te laat kwamen", vertelt Mirani.

FC Volendam kreeg geen penalty, terwijl FC Utrecht scoorde uit een misschien wel onterechte corner. Geen excuus voor Mirani echter. "Het is klote dat je geen penalty krijgt en dat uit die corner een goal valt, maar je moet daar gewoon goed verdedigen."

"Maar we staan daar gewoon niet goed. Het is weer een voorzet vlak voor rust. Ook al is het geen corner, je moet die bal gewoon wegwerken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties