Min naar FC Utrecht: "Heeft vervolgens reuzenstappen gemaakt"

David Min
David Min Foto: © Pro Shots

David Min is de nieuwste aanwinst van FC Utrecht. De 24-jarige aanvaller zette deze week zijn handtekening onder een vierjarig contract bij de club uit de Domstad.

Afgelopen seizoen beleeft Min zijn absolute doorbraak bij RKC Waalwijk en mede door zijn tien treffers blijft de club behouden voor de Eredivisie. Technisch directeur Jordy Zuidam reageert op de website van FC Utrecht hierop: "Dit zijn mooie verhalen. Onze scouting probeert zoveel mogelijk talenten in binnen- en buitenland in kaart te brengen. David volgen we al een langere tijd. Het was voor ons dan ook geen verrassing dat hij het zo goed zou doen bij RKC Waalwijk. David is op latere leeftijd bij een BVO terechtgekomen, maar heeft vervolgens reuzenstappen gemaakt."

Ook trainer Ron Jans sprak met de speler. Zuidam: "Recent hebben Ron Jans en ik goede gesprekken met hem gevoerd. We denken dat hij met zijn intensiteit goed bij onze speelstijl past. Verder heeft hij een goede lengte, heeft hij snelheid én aangetoond over scorend vermogen te beschikken. We zien de potentie en denken dat hij bij FC Utrecht verder kan groeien. Die ruimte gaat hij hier de komende jaren krijgen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties