Mimoun Mahi heeft goede hoop: "Heb het gevoel dat ik er weer sta"

Mimoun Mahi
Mimoun Mahi Foto: © BSR Agency

Mimoun Mahi werd met veel verwachtingen naar De Graafschap gehaald. De ex-speler van FC Utrecht heeft zich echter nog niet kunnen bewijzen in Doetinchem. Dat vertelt hij in gesprek met De Gelderlander.

Mahi was verre van fit toen hij voor drie jaar tekende in de Achterhoek. Het fit worden heeft volgens de aanvaller dan ook langer geduurd dan verwacht: “Soms is het goed even pauze te nemen. Voetbal is mijn leven en dan doet het pijn dat je niet kunt laten zien wat je kan. Maar nu heb ik het gevoel dat ik er weer sta.”

De Marokkaanse voetballer laat weten dat hij nog helemaal geen voorbereiding had gehad toen hij bij De Graafschap kwam. Toch ging hij wel direct samen met de groep meetrainen: “Dat is niet goed gegaan. Daarom heb ik daarna gekozen voor een ander traject.”

De voetballer die in het verleden onder andere voor FC Groningen en Sparta speelde vertelt dat zijn gevoel goed is. Hij geeft aan dat hij een goed half uur heeft gespeeld in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen: “Samen met Ralf Seuntjens hebben we nu heel wat routine achter de hand. Ik hoop dat het veel goeds belooft voor het nieuwe jaar. Het zou mooi zijn om de club nu wat te geven, want ik heb het hier heel goed naar mijn zin”, besluit Mahi.

Lees meer:
0 reacties