Meijer ziet FC Utrecht als favoriet: "Maar dat telt eigenlijk niet"

Rogier Meijer
Rogier Meijer Foto: © Pro Shots

Rogier Meijer denkt dat NEC een goede kans heeft om donderdag de finale van de play-offs te halen. Ondanks dat, ziet Meijer, die donderdag geschorst is, zijn team niet als de favoriet voor de play-offs.

"Alle ploegen zijn gelijkwaardig aan elkaar", vertelt Meijer over NEC, Go Ahead, FC Utrecht en Sparta Rotterdam in gesprek met Voetbal International. "Ik vind Utrecht de favoriet, maar ja, dat telt eigenlijk niet. Zij hebben in de winter nog goede versterkingen gehaald en hebben een brede selectie. Als er iemand uitvalt en je ziet wat ze nog kunnen inbrengen, dan denk ik dat zij de favoriet zijn. Maar nogmaals: dat telt niet in deze korte competitie."

"Er zijn genoeg voorbeelden te bedenken waarbij de favoriet uiteindelijk niet won", gaat Meijer verder. "Het is één wedstrijd, een soort finale. Daarin kunnen altijd dingen gebeuren. Het is niet zo makkelijk. We hebben ons plan gemaakt en proberen ons eigen spel te spelen, zoals we dat altijd doen. Thuis hebben we goede kans, maar Go Ahead is een stugge ploeg die goed georganiseerd is. Daar rekenen we niet zomaar mee af."

Lees meer:
0 reacties