'Mats Seuntjens ontbindt contract en maakt het seizoen af bij RKC'

Mats Seuntjens op Erve Asito in Almelo
Mats Seuntjens op Erve Asito in Almelo Foto: © Pro Shots

Mats Seuntjens heeft net als vorig jaar halverwege het seizoen zijn contract ontbonden om bij RKC te gaan spelen. De rest van het seizoen speelt hij voor de Waalwijkers. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Afgelopen woensdag meldde de krant al dat RKC Seuntjens wilde overnemen van FC Utrecht. Dit is nu mogelijk geworden doordat FC Utrecht zich heeft versterkt met spits Sam Lammers en het contract van de aanvaller dus gaat ontbinden. Hij had nog een verbintenis tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar.

Seuntjens was vorig seizoen van groot belang voor de Waalwijkers door zich bij de selectie aan te sluiten. In dat jaar ontbond hij ook zijn contract bij Fortuna Sittard. In de wedstrijden speelde hij een belangrijke rol voor de club met acht assists en vier doelpunten. Het leek er even op dat RKC hem niet kon betalen omdat hij bij Utrecht aanzienlijk meer verdiende. Uiteindelijk lijkt het dat beide partijen toch tot een overeenstemming gekomen. Dit is alleen nog niet bevestigd.

Lees meer:
0 reacties