Mats Seuntjens na het duel tegen AZ: "Ik sta hier wel teleurgesteld"

FC Utrecht speelde afgelopen zondag 1-1 tegen AZ, Mats Seuntjens is teleurgesteld dat FC Utrecht de overwinning niet over de streep kon trekken.

"Ik sta hier wel teleurgesteld", trapt seuntjens af. "Met name de tweede helft de kansen die we bij elkaar voetballen moet je hem eigenlijk winnend afsluiten. Ik had er twee moeten maken inderdaad, maar ik moet zeggen, het is een klein smoesje ook wel, maar het veld helpt ook niet mee."

Seuntjens krijgt even later de vraag wat zijn trainer, Ron Jans, in de rust heeft gezegd waardoor het voetbal van FC Utrecht in de tweede helft totaal anders was. "Hij gaf aan van, jongens we moeten er in geloven want we kunnen winnen vandaag. Hij gaf aan dat we druk moesten gaan zetten en dat dat bij mij moest gaan beginnen. En ik denk dat we dat redelijk hebben volgehouden de tweede helft. En we moesten op het middenveld vanuit zijn man voetballen als hun de bal hebben, daardoor voetbalde AZ denk ik moeilijker in de tweede helft."

FC Utrecht is nu zeven wedstrijden ongeslagen en de aanvaller krijgt de vraag waar dit nu tot moet leiden, "Eventueel de Play-Offs?" "Dan kijk je wel heel erg ver weg natuurlijk", zegt Seuntjens. "En dan moet je deze wedstrijden wel winnend gaan afsluiten. AZ is een hele goeie ploeg alleen als je ziet wat we in de tweede helft nog bij mekaar voetballen nogmaals dan moet je hem winnend afsluiten. En dan sta je nog maar twee punten van de Play-Off plekken dus dat is zaak om in de laatste twee competitie duels de volle buit binnen te halen", concludeert Seuntjens.

Lees meer:
0 reacties