Mats Seuntjens lacht na zege: "Toen ging het publiek ook fluiten"

Mats Seuntjens
Mats Seuntjens Foto: © Orange Pictures

Direct na de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Utrecht kwam Mats Seuntjens voor de camera's van ESPN. De Utrecht-aanvaller sprak over de nipte overwinning in Rotterdam.

Seuntjens sprak van een vrijwel identieke eerste en tweede helft, waarin Utrecht goed begon maar daarna de touwtjes niet meer in handen had. "Dat gaven we in de rust ook al aan. Maar goed het is in ieder geval positief dat we in de tweede helft weer goed beginnen. Zij beginnen daarna natuurlijk te drukken en op dit moment zijn wij nog niet zo ver dat we dat voetballend uit kunnen spelen."

"We willen voor de winterstop bij de onderste plekken weg zijn, daar hebben we met deze overwinning een goede stap in gezet", gaat Seuntjens verder. Daarnaast maakte de aanvaller zijn eerste goal van het seizoen. "Dat was wel eens lekker om weer een keer te scoren. Het was een goede aanval, gelukkig kreeg ik hem netjes van Hidde (ter Avest red.)."

In de eerste helft moest Seuntjens veel achter de aanvallende Sparta-back Bakari aan. "Ja het is gewoon lastig, we zijn niet zo ver dat alles makkelijk en automatisch gaat. Soms moet je dan wat meer achterin spelen", lacht hij. "Uiteindelijk gingen we 5-4-1 spelen, kreeg Sparta het wat lastiger en ging het publiek ook fluiten. Dat deden we wel goed."

Lees meer:
0 reacties