Marthe Munsterman tevreden: "Het is hier echt een warm bad voor mij"

Marthe Munsterman bij FC Utrecht
Marthe Munsterman bij FC Utrecht Foto: © Orange Pictures

De Marthe Munsterman speelt sinds dit seizoen bij FC Utrecht vrouwen. De inmiddels 30-jarige middenvelder speelde in de Premier League, Champions League, voor het Nederlands elftal en wil nu bij FC Utrecht het plezier in het voetbal weer terugvinden.

Vader Joop Munsterman, voormalig voorzitter van FC Twente, vertelt erg content te zijn met de stap van Marthe naar FC Utrecht. "Ze is gretig en ze straalt weer op het veld . Ze voelt zich hier zo ontzettend thuis en wil hier niet meer weg", vertelt hij enthousiast bij RTV Utrecht. "Ongelofelijk. Als je dochter gelukkig is dan ben je als vader ook gelukkig."

"Veel vrienden en familie komen dit seizoen kijken", vertelt Marthe. "Zij zijn ook heel blij voor mij dat ik weer speel. Dat is voor mij heel fijn. Ik vind het spelletje en het hele teamproces nog steeds zo leuk en ik ben überhaupt blij dat ik nog op dit niveau kan voetballen. Utrecht is echt een warm bad voor mij dus ik zie mezelf hier nog wel een tijdje rondlopen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand