Maher hoopt op terugkeer in Oranje: "Die lijn wil ik doortrekken"

Adam Maher in actie tegen Feyenoord
Adam Maher in actie tegen Feyenoord

Adam Maher is één van de sterkhouders van FC Utrecht dit seizoen en verlengde afgelopen week zijn aflopende contract tot medio 2023. De middenvelder is blij met zijn ontwikkeling bij de Domstedelingen, maar wil nog altijd meer. Zo is een terugkeer in het Nederlands Elftal iets waar hij nog altijd van droomt.

"Of er nog ruimte is voor verbetering? Ja, tuurlijk", zegt Maher. "In alles, anders zou ik veel verder zijn. Het is mooi om te zien hoe ik ten opzichte van drie jaar geleden een nieuwe positie heb aangenomen. Ik doe het op mijn eigen manier en probeer het uiterste eruit te halen. Daarin kan alles verbeterd worden."

De teller van Maher staat op vijf interlands. Gelooft hij in een terugkeer bij Oranje? "Ik heb voor het Nederlands Elftal gekozen en ben blij dat ik die wedstrijden gespeeld heb. Maar je moet eerst presteren bij je club voordat je in aanmerking kan komen voor het nationale team. Ik ben goed bezig en die lijn wil ik doortrekken."

"Dan moet je ook een beetje geluk hebben en afwachten. Als je het goed doet dan komt het vanzelf", aldus Maher, die zaterdag met FC Utrecht won van SC Heerenveen. "Als je die wedstrijd wint dan kan je weer naar boven kijken. Als je verliest of gelijk speelt dan komen de andere tegenstanders weer dichterbij."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 20 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
FC Utrecht -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
vr 2 sep. 2022, 20:00
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
FC Utrecht -
zo 11 sep. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
9 FC Volendam 1 0 1
10 RKC Waalwijk 1 0 1
Bekijk de hele stand