Maher: "Heb bij FC Utrecht het plezier in voetbal teruggevonden"

Adam Maher
Adam Maher Foto: © Pro Shots

Adam Maher verlengde vorige week zijn contract bij FC Utrecht tot medio 2023, waardoor de middenvelder nog ruim anderhalf seizoen vastligt in de Domstad. Maher is erg blij met zijn opengebroken contract en vertelt in gesprek met FC Utrecht TV erg gelukkig te zijn bij de club.

"Het is de rust die je nu hebt en de volle focus die je nu kan leggen op het voetbal", zegt Maher over zijn nieuwe verbintenis. "Ik ben zeker blij dat het nu rond is. We wonnen van Ajax en toen kwam de interlandperiode. Een hele goede en mooie overwinning als team. Dan komt AZ en die wil je ook pakken om nog meer naar boven te kijken."

"Het was een mindere wedstrijd, maar we staan nog steeds derde", gaat hij verder. "Ik was boos en teleurgesteld en bedacht me wat ik zelf beter had kunnen doen. Het is gebeurd en we moeten het zien als een incident. Zaterdag staat ons weer een belangrijke wedstrijd te wachten en daar moeten we staan."

"De drie jaar dat ik hier ben ben ik al op mijn gemak en voel ik me thuis. Ik speel en heb het naar me zin. Ik ben op een leeftijd dat ik zeg: wat wil ik precies? Een volgende stap maken of voor dat geluk kiezen? Uiteindelijk zie je dat wij er nu heel goed voor staan. Ik heb het naar me zin en dat is goed."

"Ik heb hier het plezier teruggevonden in het voetbal. Als team hebben we een stijgende lijn getrokken en we zijn met zijn allen aan het leren wat er in de top verwacht wordt. Dat zijn de stappen die FC Utrecht nu aan het nemen is. Met spelers die komen, maar ook met sponsors", aldus Maher.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 23 jan. 2022, 16:45
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
FC Utrecht -
za 5 feb. 2022, 16:30
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
vr 11 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
Heracles Almelo -
-
FC Utrecht -
zo 20 feb. 2022, 16:45
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Vitesse -
zo 27 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 AZ 19 13 35
6 FC Twente 19 8 35
7 FC Utrecht 19 7 29
8 SC Cambuur 19 -7 29
9 NEC 19 -2 26
Bekijk de hele stand