Maaskant begrijpt keuze FC Utrecht niet: "Dat vind ik vreemd"

Robert Maaskant moet nog maar zien of Sam Lammers een succes wordt voor FC Utrecht. De analist denkt dat ze beter vast hadden kunnen houden aan Mats Seuntjens.

Utrecht huurt Lammers de rest van het seizoen van Rangers FC. "Ik vind het qua potentie wel een goede speler, vooral ook omdat je hem in de diepte aan kan spelen. Ik had wel meer van hem verwacht nadat ik hem zag doorbreken", stelt Maaskant in De Derde Helft. "Ik vind het vooral heel vreemd dat ze Mats Seuntjens hebben laten lopen."

De aanvaller kwam met veel verwachtingen naar de Domstad afgelopen zomer, maar mocht deze maand weer terugkeren naar RKC Waalwijk. "Die was de eerste seizoenhelft ongelukkig, maar dat is wel een jongen die doelpunten kan maken. Als ze die gewoon in een vrije rol op tien hadden gezet, hadden we daar veel meer lol van gehad", meent de oefenmeester.

Maaskant denkt dat Ron Jans dat anders had kunnen aanpakken. Seuntjens zou niet goed genoeg zijn voor datgene wat de hoofdtrainer van FC Utrecht van hem zou vragen. "Dan moet je iets anders van hem vragen, daar ben je trainer voor", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties