"Maak je maar geen zorgen, er komt wel een mooi plannetje uit"

FC Utrecht is volop in training voor de resterende zestien competitieduels. Mark van der Maarel kijkt terug op de afgelopen periode en blikt vooruit naar de herstart van de Eredivisie tegen Ajax.

"Helemaal loslaten doe je het nooit", zegt Van der Maarel over de vakantieperiode tegen FC Utrecht TV. "Je denkt na over wat er de laatste tijd is gebeurd en hoe we verbeteringen kunnen laten plaatsvinden. Daarnaast moet je ook een beetje rekening houden met het fysieke aspect. De vakantie was relatief kort, maar je moet het wel onderhouden."

Ook de nieuwe aanwinst Naoki Maeda wordt besproken met de FC Utrecht-aanvoerder. "Leuk om hem erbij te hebben en je kunt wel zien dat hij over kwaliteiten beschikt. Een jongen die helemaal uit Japan komt, wat best wel heftig is, maar hij past zich goed aan. Hij beweegt goed in de groep en is waar hij kan ook open. Dat is mooi om te zien."

"Er zitten altijd nuances in. Kijken welke poppetjes beschikbaar, vorm, noem het allemaal maar op", kijkt Van der Maarel vooruit naar de herstart van de Eredivisie tegen Ajax. "In principe zijn onze principes van werken niet heel erg anders. Maak je maar geen zorgen, er komt wel een mooi plannetje uit."

Dankzij UtrechtFans krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 10.00 bij een zege van FC Utrecht tegen Ajax! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Utrecht -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 20 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
FC Utrecht -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
vr 2 sep. 2022, 20:00
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand