Lidberg na eerste treffer: "We moeten op training meer chemie kweken"

Isac Lidberg
Isac Lidberg Foto: © Pro Shots

Na een moeilijke start van het seizoen bij FC Utrecht, straalde Isac Lidberg van vreugde nadat hij zijn eerste doelpunt voor de club maakte. In gesprek met RTV Utrecht deelde Lidberg zijn vreugde en het vertrouwen dat een doelpunt met zich meebrengt.

Voor het eerst in het shirt van FC Utrecht beleefde Lidberg zijn eerste doelpunt. "Het geeft je als aanvaller altijd vertrouwen als je scoort. Ik ben blij", zegt Lidberg glimlachend na afloop van de wedstrijd.

Het doelpunt werd veroorzaakt na een strafschop die Lidberg zelf benutte nadat hij onderuit was gehaald. "Ik wilde hem nemen en mijn teamgenoten wilde dat ik hem nam", zei de Zweed. Door de penalty van Lidberg kwam FC Utrecht op voorsprong met 3-0. "Als het team beter gaat spelen dan ga ik beter spelen. Als ik op de goede plek sta dan krijg ik de bal wel", merkte Lidberg op. We moeten op training meer chemie kweken."

"Ik wil mijzelf ontwikkelen. Dat is het belangrijkste. Als ik beter wordt door uren naar beelden te kijken dan doe ik dat", zei Lidberg. "Dat ik die kans mis tegen Ajax, dan zie ik dat het beter moet met mijn linkervoet. Je kan alles analyseren met beelden. Lidberg sloot af met een hoopvolle noot voor zijn club en de fans: "Ik hoop op meer goals en meer overwinningen."

Lees meer:
0 reacties