Lammers vol vertrouwen: "Ik hoop dat er nog veel goals volgen"

Sam Lammers hoopt nog veel goals te maken voor FC Utrecht en ook veel assists te geven. Dat vertelt de spits in gesprek met FC Utrecht TV.

Lammers begint door te benoemen dat ze met FC Utrecht een goede reeks hebben neergezet. “We hebben gezegd dat we de Play-off plekken wilden halen. We hebben een hele mooie opmars gemaakt en nu is het een beetje gestagneerd. Alleen nou moeten we weer het vertrouwen hebben dat we die lijn door kunnen trekken. Nu moeten we laten zien, wat we ook al gedaan hebben, dat we goed aanvallend spel kunnen spelen. Voor ons eigen publiek moet dat te doen zijn.”

Komende zondag speelt FC utrecht een thuiswedstrijd tegen directe concurrent NEC. In de wedstrijd bij Almere City (1-1) maakte Sam Lammers zijn tweede goal namens FC Utrecht. Ook heeft hij al drie assists op zijn naam staan. De spits zelf denkt dat hij zowel in scoren als het zijn van aangever wel goed is. “Ik denk dat ik een spits ben die het allebei kan. Ik probeer zoveel mogelijk assists te geven en goals te maken. Ik probeer zoveel mogelijk kansen te creëren voor het team.”

Hij hoopt dat hij zijn goede vorm kan behouden “Ik hoop dat er nog veel goals volgen en dat ik het team daarmee kan helpen. Komende zondag tegen NEC is een hele belangrijke”, besluit de spits. FC Utrecht speelt komende zondag thuis tegen NEC. De aftrap is dan om 14:30 uur.

Lees meer:
0 reacties