Lammers over verhuur aan FC Utrecht: "Het is een bijzondere situatie"

Sam Lammers
Sam Lammers Foto: © BSR Agency

Sam Lammers vindt het bijzonder dat hij het komende halfjaar wordt verhuurd aan FC Utrecht. Dat vertelt de spits in gesprek met De Telegraaf.

De spits laat in het gesprek met de krant weten dat hij best veel heeft gespeeld bij zijn werkgever Rangers FC. Daarom zag Lammers niet aankomen dat hij verhuurd kon worden: "Het is wel een bijzondere situatie. Normaal gesproken zie je het al langer aankomen of zit je al langere tijd op de bank en ben je ontevreden. Dat was bij mij in eerste instantie niet het geval. Ik heb 31 keer gespeeld in één seizoenshelft, waarvan negentien keer in de basis. Ik heb veel mogen spelen en heb eigenlijk ook veel ritme."

De aanvaller laat weten dat hij in eerste instantie geen rekening had gehouden met een tijdelijk vertrek: "Maar na de trainerswissel kreeg ik het gevoel dat de kans bestond dat het qua speeltijd zou gaan veranderen in de tweede seizoenshelft. De club gaf me dat gevoel en gaf aan dat ik verhuurd kon worden. Ze gaan ook andere spelers halen, dus dan ga je verder kijken," besluit de spits.

Lees meer:
0 reacties