Lammers: "Moeten doen wat we de tweede helft tegen PEC deden"

Sam Lammers gaat aankomende zondag op bezoek bij zijn oude ploeg SC Heerenveen. Een speciale wedstrijd voor de spits die inmiddels aardig op dreef is in Utrecht. FC Utrecht TV sprak met hem.

"Dat is wel een speciaal duel voor mij inderdaad", begint Lammers. "Ik heb er één jaar gezeten en dat was wel een heel mooi jaar inderdaad. Toen Utrecht kwam heb ik ook meteen in de agenda gekeken, helemaal mooi dat we uit spelen en dat ik in het Abe Lenstra Stadion kan terugkomen. Ik heb er heel veel zin in en het heeft wel een extra speciaal tintje voor mij."

"Ze hebben een goeie ploeg en ik denk dat ze het goed doen", gaat de spits verder in op zijn oude ploeg. "Ze willen ook echt voetballen dus dat kan een mooie open wedstrijd worden. Je ziet dat wij ook makkelijk scoren en druk vooruit willen zetten. Maar goed zij zullen dat ook willen doen in hun eigen stadion."

Het verschil tussen Utrecht en Heerenveen bedraagt momenteel zes punten. "Wij moeten gewoon doen wat we de tweede helft tegen PEC Zwolle ook deden", stelt Lammers. "Maar dat is natuurlijk makkelijk gezegd. De eerste helft speelden we heel afwachten en dan krijg je een helft waarin we veel de bal hebben maar niks creëren. Wij komen meer in onze kracht als het een open wedstrijd is en we druk vooruit kunnen zetten, dus laten we dat vanaf minuut één doen."

Lees meer:
0 reacties