Lammers blikt vooruit: "Zijn in goede doen en willen een resultaat"

FC Utrecht gaat zondagmiddag op bezoek bij Ajax. De ploeg van trainer Ron Jans is bezig aan een goede serie, en hoopt deze in Amsterdam te kunnen voortzetten. In gesprek met FC Utrecht TV blikt spits Sam Lammers vooruit.

"Het is anders denk ik", begint Lammers. "De sfeer eromheen, het stadion en het affiche gewoon. Altijd een mooie wedstrijd, zeker ook voor mij als spits. Ik heb ook wel een aantal goede herinneringen daar, dus altijd leuk om weer terug te gaan", refereert de spits aan de 4-4 een aantal jaar geleden met sc Heerenveen. "Dat was een wedstrijd die alle kanten op kon, we hadden hem zelfs nog kunnen winnen in de laatste minuut. Het was een doelpuntrijke wedstrijd, hopelijk is dat zondag weer het geval."

"De voorbereiding is niet anders dan anders", gaat de spits verder. "We hebben gewoon een strijdplan met zijn allen waar we de hele week al op aan het trainen zijn. Tuurlijk is het een speciale wedstrijd met een topploeg met topkwaliteiten nog steeds. Maar wij weten ook dat wij in goede doen zijn en dat we daar resultaat willen halen, zo gaan we daar ook naartoe. De editie in de Galgenwaard eerder dit seizoen is al een paar keer voorbij gekomen, laten we hopen dat we dat nog eens kunnen overdoen."

"We hebben nu stabiliteit in het team, maar ik voel ook dat het op sommige posities dicht bij elkaar zit. Dat zie je ook aan jongens als die erin komen die het verschil kunnen maken. Wat dat betreft is er een vaste kern en dat is belangrijk voor de vastigheid, maar je merkt ook dat we meer dan elf hele goeie jongens hebben en dat maakt wel het verschil voor ons."

Lees meer:
0 reacties