Lammers blikt terug op PSV-tijd: "Die spreek ik echt nog geregeld"

Sam Lammers
Sam Lammers Foto: © BSR Agency

Sam Lammers is weer terug op de Nederlandse velden. De spits speelde de afgelopen jaren in Bergamo, Genua, Florence en Glasgow. Nu is hij actief voor FC Utrecht.

Lammers wordt door Rangers verhuurd aan FC Utrecht. Tijdens zijn half jaar in Glasgow keerde hij al kort terug in Nederland: in de strijd om een Champions League-ticket trof hij PSV. Een bijzonder duel voor de spits, die jarenlang voor de Eindhovense club speelde.

"Ik heb een hele mooie tijd gehad in Eindhoven", blikt Lammers terug in het Algemeen Dagblad. "Ik heb er echt vrienden aan overgehouden. Yanick van Osch, Maarten Peijnenburg, Dirk Abels, Dani van der Moot en Vincent Heilmann. Die spreek ik echt nog geregeld."

In de zomer van 2020 vertrok hij naar Atalanta. Enigszins verrassend. "Op dat moment was het gewoon een heel mooie uitdaging. Atalanta was al langer geïnteresseerd, dus het was een heel mooie stap", zegt Lammers daarover. Waar zijn toekomst ligt? "Ik kan er echt geen zinnig woord over zeggen, want er is nog niks besloten. Het doel is nu om met FC Utrecht Europees voetbal te halen, daarna kijk ik wel weer verder."

Lees meer:
0 reacties