Lammers baalt van scheidsrechter Kooij: "Nog steeds niet mee eens"

Sam Lammers
Sam Lammers Foto: © Pro Shots

Het optreden van Joey Kooij tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV (1-1) is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Ook Sam Lammers heeft kritiek op de arbiter. Dat vertelde hij aan Soccernews.

Sam Lammers had op een bepaald moment in de wedstrijd namelijk wel een vrije trap gewild. De spits werd vastgepakt nadat hij de bal op de rand van het zestienmetergebied kreeg van Nick Viergever. Hij vond dit een fout van de leidsman: "Voor mijn gevoel draaide ik weg en pakte hij mij met twee handen vast. Kooij zei dat het van twee kanten kwam, maar ik heb geen idee hoe dat mogelijk is. Ik was al op weg richting het doel. Waarom zou ik hem vasthouden?"

Trainer Ron Jans had ook het gevoel dat Kooij in die fase floot in het voordeel van de Eindhovenaren. Ook het thuispubliek keerde zich tegen de arbiter, vooral nadat de scheidsrechter wel floot voor een lichte overtreding van FC Utrecht, vertelt Lammers: "Je bent er tijdens de wedstrijd zo wel mee bezig. Het publiek was ook tegen hem. Dat hoort er een beetje bij. Hij pakte mijn reactie en die van het publiek goed op, maar ik ben het er nog steeds niet mee eens."

Lees meer:
0 reacties