Kruys duidelijk over toekomst: "Geen andere club concreet geworden"

Rick Kruys
Rick Kruys Foto: © Orange Pictures

Rick Kruys neemt aan dat hij volgend seizoen weer de rol van assistent-trainer op zich neemt bij FC Utrecht. Er was lange tijd veel onduidelijk over zijn toekomst, nadat hij voor de rest van het seizoen het stokje van hoofdtrainer overnam van René Hake.

"Uiteindelijk is er geen andere club concreet geworden, niet bij mij of bij FC Utrecht", laat hij weten in gesprek met Voetbal International. "Mijn focus ligt op het hier en nu. Ik wil het beste voor FC Utrecht, we willen de play-offs winnen."

"Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat ik mezelf wil laten zien", vervolgt de interim-trainer. "Daar ligt de komende weken de focus op. Wat er daarna gaat gebeuren? Ik heb nog gewoon een contract. Normaliter zal ik gewoon terugkeren in mijn oude rol."

FC Utrecht staat zevende, maar kan nog een plekje stijgen op de ranglijst ten koste van Vitesse. "Natuurlijk willen we als zesde eindigen. Dat past bij FC Utrecht. Daar gaan we gewoon alles aan doen. Het verschil is nu nog maar één puntje", besluit Kruys.

Lees meer:
0 reacties