Kruys blikt vooruit: "Die zullen wij onschadelijk moeten maken morgen"

Rick Kruys voor de camera van ESPN
Rick Kruys voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

FC Utrecht en AZ nemen het woensdagavond in Stadion Galgenwaard tegen elkaar op. Willem Janssen speelt zijn laatste thuiswedstrijd voor de Utrechters, want de verdediger stopt na dit seizoen met betaald voetbal. Trainer Rick Kruys vindt het terecht dat Janssen in het zonnetje wordt gezet tegen AZ.

"Heel mooi, en dat verdient hij ook", zo vertelt Kruys op de clubkanalen van FC Utrecht. "Willem is de afgelopen jaren een geweldige captain geweest voor FC Utrecht en hij laat nu nog wekelijks zien wat voor waarde hij heeft voor het elftal."

Kruys hoopt woensdag de drie punten te pakken tegen AZ. "We zijn nog niet waar we willen zijn. Als dat wel zo was geweest, hadden we bijvoorbeeld de wedstrijd tegen PEC Zwolle wel gewonnen. We zijn er heel erg mee bezig om in de flow te komen richting het einde van het seizoen en de play-offs."

"AZ is een goed voetballende ploeg, die vaak in de top vier speelt. Ze hebben een aantal jongens met extra kwaliteiten. Die zullen wij onschadelijk moeten maken morgen. Het begint met veel strijd. Het wordt druk in Stadion Galgenwaard. Ik hoop dat de vibe tussen de spelers en het publiek aanwezig is", aldus Kruys.

Lees meer:
0 reacties