Kritiek op FC Utrecht: "Alles behalve een echte bekerkraker"

Calvin Stengs, Souffian El Karouani en Zidane Iqbal
Calvin Stengs, Souffian El Karouani en Zidane Iqbal Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen had na afloop van Feyenoord - FC Utrecht veel aan te merken op de tactiek van de gastheren. De journalist van De Telegraaf snapt niet waarom er vanaf de kant niet werd ingegrepen toen al snel bleek dat er weinig klopte van wat FC Utrecht liet zien, zo laat hij weten aan De Telegraaf.

Driessen geeft allereerst een compliment aan de Feyenoorders. "Stengs speelde de eerste helft heel goed. Bij die eerste scoorde hij, bij de tweede was hij betrokken. Feyenoord speelde 'frank en vrij'. Tussen de linies kregen ze alle vrijheid. Bij FC Utrecht klopte er tactisch geen ruk van. Dan denk je, daar zitten drie trainers op de bank... Één zal er wel zien er gaat wat mis. Als ik het zelfs al zie vanaf de tribune, maar er gebeurde helemaal niks en Utrecht ging gewoon lekker door op de manier waarop ze doorgingen. Ze gaven veel ruimtes weg, maar Feyenoord profiteerde er niet van."

Over de Mexicaanse topspits van Feyenoord had hij nog een kritiekpuntje. "Giménez kreeg één kans en die kopte hij gewoon zwak in. Dat had gewoon een goal moeten zijn. Ze maakten het Feyenoord niet echt lastig. Zowel tactisch als fysiek niet. Dit was alles behalve een echte bekerkraker", besluit de kritische Driessen.

Lees meer:
0 reacties