Kritiek op Van Seumeren: "Hoe gênant is dat, als volwassen man"

Het ging na de nederlaag even goed mis in de kleedkamer van FC Utrecht. Frans van Seumeren ging woedend tekeer tegen de spelers en staff, iets waar weinig begrip voor is.

"Dat is met die bekerwedstrijd een beetje open gegaan, die wond", merkt Kenneth Perez op bij ESPN. "Dat de eigenaar binnenkomt... Gedraag je man." Mario Been vindt het niet zo bijzonder. "Ik vind dat geen probleem, dat de eigenaar de kleedkamer binnenkomt. Ik heb in Italië gespeeld, dat was schering en inslag. Maar je moet wel met je handen van spelers afblijven."

Been doelt op het handgemeen tussen verdediger Sean Klaiber en Van Seumeren. Ook Pérez heeft daar geen goed woord voor over. "Hoe gênant is dat. Als volwassen man", zegt de oud-voetballer. "Ik weet nog wel, toen er geen supporters waren in de coronatijd, dan hoor je hem de hele tijd. Dat geschreeuw en dat gedoe. Hij moet misschien doen wat die Telstar-voorzitter doet, gewoon niet naar die wedstrijden gaan."

"Hij is emotioneel betrokken bij die club, daar is niks mis mee, vind ik", stelt Been. "Alleen je moet van spelers afblijven, dat lijkt me duidelijk. Dat hoort niet, maar hij mag toch wel emotioneel betrokken zijn bij een club?" Inmiddels heeft Van Seumeren het uitgepraat met Klaiber en belooft nooit meer in de kleedkamer te komen. Een goede zaak, vindt Pérez.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand