Kraay voorspelt: "Het wordt N.E.C. - FC Utrecht in de finale"

Hans Kraay junior
Hans Kraay junior Foto: © Pro Shots

FC Utrecht wist in een bloedstollende slotfase tegen AZ een punt uit de wedstrijd te slepen waardoor het thuisvoordeel heeft in de aanstaande play-offs wedstrijd tegen Sparta. Hans Kraay heeft in gesprek met ESPN zijn voorspelling voor de wedstrijd gedaan.

"Ik ga voor FC Utrecht. Maar dan hoop ik wel voor ze dat Van der Hoorn en Viergever fit zijn. Want dat is op dit moment het beste centrum. Dan kan Flamingo weer op de plek van Iqbal naast Bozdogan."

Toch wil hij Sparta niet geheel uitsluiten. "Sparta is gewoon bijna een zekerheidje aan het worden voor de play-offs. Het blijft daar gewoon stabiel. Ook na de trainerswissel. Het marcheert gewoon allemaal door. Ze spelen zó realistisch, dat iedereen wel een beetje van Sparta is gaan houden. Ik ook. Maar er kan er maar eentje door", doelt Kraay op FC Utrecht.

Wie uiteindelijk het definitieve ticket weet te bemachtigen is nog de vraag voor Kraay, wel weet hij hoe de finale eruit komt te zien. "Het wordt N.E.C. - FC Utrecht in de finale, maar wie van beide wint ga ik me niet aan wagen. Ik zou heel graag mijn blauwe Jomanda-jurk aan willen trekken, maar dat weiger ik. Ik heb nu al zoveel voorspellingen gedaan en ik zal er ongetwijfeld ook héél vaak naast zitten, maar mijn voorspelseizoen zit erop. De groeten", sluit de ESPN-analist af.

Lees meer:
0 reacties