Klaiber trots op oud-teamgenoot: "Zware tijd geweest voor hem"

Sean Klaiber
Sean Klaiber Foto: © Pro Shots

De huidige Brøndby-speler Sean Klaiber speelde zowel bij FC Utrecht als Ajax samen met de in Frankrijk opgegroeide Sébastien Haller en daar is een mooie vriendschap uit voortgekomen. Klaiber is trots op Haller nadat hij teelbalkanker overwon en zondagavond het winnende doelpunt scoorde in de Afrika Cup-finale tegen Nigeria.

"Ik ben echt gruwelijk blij voor Seb", laat Klaiber weten in gesprek met de Telegraaf. "Dit is een droom voor hem. Iedereen gunt hem dit zo enorm. Allereerst vanwege alles wat hij heeft meegemaakt, want het is echt zo’n zware tijd geweest voor hem. En daar is hij zo knap mee omgegaan. Hij is altijd positief gebleven en heeft nooit opgegeven."

Klaiber gaat verder: "Hij was helemaal kaal door de chemo. Het was pijnlijk om hem zo te zien, maar ook in die moeilijke situatie bleef hij alles eraan doen om zo fit mogelijk te blijven. Er kwam een fysio aan huis om te blijven trainen en oefeningen te blijven doen om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar behalve vanwege alles wat hij achter de rug heeft, gunt iedereen hem ook dit succes vanwege de geweldige jongen die hij is. Hij is altijd relaxt en chill en gewoon een heel goede ploeggenoot en vriend."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand