Kalezic kijkt terug op Jong FC Utrecht-tijd: "Daar verlangde ik naar"

Darije Kalezic als trainer van ADO Den Haag
Darije Kalezic als trainer van ADO Den Haag Foto: © Pro Shots

Darije Kalezic verrast dit seizoen met ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie. De oud-trainer van onder meer Jong FC Utrecht en Jong PSV laat ADO Den Haag weer sprankelen en misschien zelfs dromen van de Eredivisie.

“Na twee jaar Jong FC Utrecht verlangde ik weer naar het hoofdtrainerschap van een eerste elftal. Dat verlangen kwam samen met de wens van ADO om op zoek te gaan naar een trainer met een heel duidelijk profiel”, zegt Kalezic bij Voetbal International.

Kalezic hoopt ADO Den Haag terug te brengen naar de Eredivisie. “Met als doel om binnen twee jaar te promoveren naar de Eredivisie. De combinatie van een nieuw project, waarbij vrijwel alles vanaf de grond moet worden opgebouwd met een duidelijk doel trok mij aan.”

ADO Den Haag staat op dit moment vierde in de Keuken Kampioen Divisie. “Ik voel de waardering, de spelers voelen de steun, en na elke overwinning wordt het samen gevierd. Zij zijn geweldig. Dat is misschien wel de belangrijkste basis die we aan het leggen zijn met de club: samenbouwen aan een nieuw ADO. Met promotie als het ultieme doel.”

Lees meer:
0 reacties