Judith Roosjen bespreekt ambities: "Dat is natuurlijk de droom"

Judith Roosjen (21) van FC Utrecht Vrouwen is bezig met een sterk seizoen. De jonge aanvalster wist al vijf keer te scoren en bovendien staat haar team momenteel bovenaan. In Café Galgenwaard bespreekt ze haar ambities.

"Als ik dit blijf doen verbaas ik mijzelf ook", begint Roosjen over haar prestaties. "Een avontuur in Duitsland, bij een club als Wolfsburg, dat is natuurlijk de droom. Eerst maar eens successen boeken hier, ik ben hier net. Dat staat op één."

Roosjen wordt gevraagd of het spelen in de Champions League met FC Utrecht al speelt binnen de groep. "We hadden het er grappend en grollend vanochtend bij de koffie over. We blijven lekker zo doorgaan en nemen onszelf heel serieus daarin. Als dit is wat wij doen dit seizoen en dit volhouden, dan kan dat zeker een optie zijn."

"Maar wij zijn ons ook heel bewust ervan dat dit het eerste seizoen met deze selectie is. Blijft die doelstelling van de top zes bereiken eerst staan. Hoeveel meer we daar uit kunnen halen dit seizoen zou fantastisch zijn", besluit Roosjen.

Lees meer:
0 reacties