Jordy Zuidam over gewilde FC Utrecht-speler: "Er is veel interesse"

Jordy Zuidam
Jordy Zuidam Foto: © Pro Shots

FC Utrecht wist onlangs de koopoptie in het contract van Ryan Flamingo te lichten. De voetballer van de Domstedelingen staat er goed op bij de nodige clubs, waaronder landskampioen PSV.

"We hebben zijn optie gelicht en zijn heel blij dat hij langdurig onder contract staat bij ons", vertelt Zuidam in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Voor nu willen wij hem natuurlijk het liefst nog lang bij ons houden. Of het een eenzijdige optie was? Ja, klopt. Hij staat langdurig onder contract en we willen aan het team bouwen, maar we weten ook dat het voor FC Utrecht heel belangrijk is om dit soort transfers te maken. Dat hoort erbij."

"En hij is één van die jongens die in de belangstelling staat", vervolgt de bestuurder van de Domstedelingen. "We hebben dit jaar heel goed kunnen verkopen, dus we hebben niet de druk om te moeten verkopen. Dat is een mooi uitgangspunt en een goede basis om hem te behouden. Maar het kan natuurlijk zijn dat er bedragen geboden worden die wij niet kunnen weigeren."

"Wanneer PSV zich heeft gemeld? Daar gaan wij niet op in, maar er is genoeg belangstelling. Niet alleen van PSV. Iedereen weet dat PSV belangstelling heeft, maar wij zijn nu niet concreet in onderhandeling met een club", aldus Zuidam.

Lees meer:
0 reacties