Jordy Zuidam in zijn nopjes: "Hij maakt sinds zijn komst indruk"

Jordy Zuidam
Jordy Zuidam Foto: © Pro Shots

Jordy Zuidam is blij met het lichten van de optie in de huurovereenkomst van Ryan Flamingo. De voetballer speelde al op huurbasis voor de Domstedelingen, maar ligt nu tot medio 2027 vast in Stadion Galgenwaard.

"Ryan maakt sinds zijn komst naar onze club veel indruk en heeft zich de voorbije maanden bijzonder knap doorontwikkeld", vertelt Jordy Zuidam op de clubsite van FC Utrecht. "Hij is een dragende speler geworden in het elftal van hoofdtrainer Ron Jans. Binnen de club was iedereen er dan ook van overtuigd dat we de optie, die in zijn huurovereenkomst met US Sassuolo was opgenomen, moesten lichten."

Bij FC Utrecht ligt Flamingo nu tot medio 2027 vast. Dit seizoen werd de voetballer dus gehuurd van de Italiaanse club en speelde hij tot dusver 32 officiële wedstrijden in het shirt van de Domstedelingen. Daarnaast maakte hij als speler van FC Utrecht zijn debuut in Jong Oranje. Met het vastleggen van Flamingo troeft FC Utrecht op dit moment een aantal topclubs af. PSV is bijvoorbeeld geïnteresseerd in de speler.

Ryan Flamingo tegen Go Ahead Eagles
OFFICIEEL | FC Utrecht licht optie en neemt begeerde Flamingo over Lees ook
Lees meer:
0 reacties